Yrityskohtaiset koulutuspalvelut

Räätälöimme koulutuksia tilauksesta organisaatiosi tarpeiden mukaisesti. Keudassa on laaja osaamisen kirjo eri koulutusaloilta, joten pystymme toteuttamaan tarpeitasi vastaavat koulutukset lähes alalle kuin alalle. Koulutusta on mahdollista pitää myös yrityksen omissa tiloissa ja verkossa.

Yritysryhmille suunnatut koulutukset toteutetaan joko lyhytkoulutuksena tai tutkintoon johtavana henkilöstökoulutuksena. Toteutamme myös osaamiskartoituksia ZEF-työkalulla.

Henkilöstökoulutus

Tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavaa koulutusta on mahdollista räätälöidä yrityksen tarpeisiin ja ympäristöihin tutkinnon perusteet huomioiden. Tällöin puhutaan henkilöstökoulutuksesta, jossa valtion rahoituksen ohelle yritykselle tulee oma maksuosuus. Henkilöstökoulutuksena voidaan toteuttaa mitä tahansa tutkintoja tai tutkinnon osia.

Kysy lisää!

Kirsi Talikainen

Myynti- Ja Asiakkuuspäällikkö

+358 504 150 857

kirsi.talikainen@keuda2021.dev.tammidigital.fi

Lyhytkoulutus

Keuda Koulutuspalvelut Oy:n kautta toteutamme maksullisia koulutuspalveluita. Tyypillisiä työelämälle suunnattuja lyhytkoulutuksia ovat esimerkiksi ajankohtaisiin johtamisen teemoihin liittyvät koulutus- ja valmennuspäivät, yrityksen omaan toimintaympäristöön sijoittuvat kehittämiskoulutukset, kortti- ja pätevyyskoulutukset sekä riskienhallinnan ja henkilöstön hyvinvoinnin koulutukset.

Kysy lisää!

Elina Vesalainen

Hakeutumiskoordinaattori

+358 401 744 463

elina.vesalainen@keuda2021.dev.tammidigital.fi

Kysy rohkeasti lisää tai pyydä tarjous!

This site is registered on wpml.org as a development site.