Työpaikkaohjaus ja mentorointi

Ohjaaminen on osa nykypäivän ammatillisuutta ja kuuluu olennaisesti oppimiseen.

Ammatilliseen koulutukseen liittyvää työpaikoilla tapahtuvaa oppimista ohjaavat opettajien lisäksi työpaikkaohjaajat. Työpaikkaohjaaja suunnittelee, ohjaa ja antaa palautetta opiskelijan oppimisesta työpaikalla. Työpaikkaohjaaja ohjaa ja näyttää parhaat reitit, mutta opiskelijan tehtävänä on löytää lopulta itse perille.

Työpaikkaohjaaja on oman alansa ammattilainen, joka tuntee ammatillisen koulutuksen järjestämismuodot sekä ohjaamansa tutkinnon perusteet. Työpaikkaohjaaja toimii yhteyshenkilönä koulutuksen järjestäjän ja työpaikan välillä. Yrittäjän oppisopimuksessa opiskelija valitsee itselleen mentorin, joka tukee ja ohjaa yrittäjää, jotta hän saavuttaisi asettamansa opintojen tavoitteen.

Infot työpaikkaohjaajalle

Jotta pääset hyvin vauhtiin ohjaustehtävässäsi, osallistu Keudan työpaikkaohjauksen infoon. Infoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Hyppää Teamsillä mukaan oikeana ajankohtana. Tervetuloa!

Infot ovat syksyllä 2021 seuraavasti:
Jokaiselle päivälle on oma linkkinsä. Voit kopioida sinulle sopivan päivän linkin kalenteriisi ja tulla mukaan, kun info alkaa.

Täältä löydät ohjeet Teamsin käyttöön: https://bit.ly/3eeyOrx
Voit ladata halutessasi ilmaisen version Teamsista: https://bit.ly/3gED45a
Voit myös osallistua Teams-kokouksiin ilman ladattua Teamsia: https://bit.ly/3eb2Zjd

This site is registered on wpml.org as a development site.