Työllistä oppisopimuksen kautta

Etsitkö sopivaa koulutettavaa tai onko sinulla jo tiedossa henkilö, jolle haluaisit tarjota oppisopimuspaikkaa? Oppisopimus mahdollistaa uuden tekijän kouluttamisen organisaation täydelliseksi resurssiksi.

Oppisopimuskoulutuksessa suurin osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla käytännön työtehtävissä. Opetusta täydennetään tarvittaessa esimerkiksi lähiopetuksella, verkko-opinnoilla tai etätehtävillä. Ammatillisten tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan  tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa eli näytöillä

Oppisopimuskoulutus perustuu opiskelijan ja työnantajan väliseen kirjalliseen määräaikaiseen työsopimukseen. Oppisopimuskoulutuksessa olevan opiskelijan viikoittaisen työajan tulee olla keskimäärin vähintään 25 tuntia ja oppisopimus voidaan solmia vähintään viikon pituiseksi ajaksi.

Hakeutuminen ja työpaikan tarjoaminen oppisopimusopiskelijalle

Kun sopiva tekijä löytyy, pyydä häntä täyttämään hakemus koulutuksen sivulla, niin olemme yhteydessä. Voit kääntyä kaikissa kysymyksissä Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnan puoleen. Asiakkuuspäälliköt ja eri alojen opettajat ovat myös tukenasi, kun mietit henkilöstön kouluttamista oppisopimuksella.

Oppisopimusneuvonta
09 2738 3770

Solmi oppisopimus Näin haetaan oppisopimukseen

Kysy lisää!

Marika Uotila

Hakeutumiskoordinaattori

+358 503 438 618

marika.uotila@keuda2021.dev.tammidigital.fi

Tulosta sivu
This site is registered on wpml.org as a development site.