Rekrytointi- ja työtoritapahtumat

Tuemme yrityksiä rekrytointitarpeissa järjestämällä rekrytointi- ja työtoritapahtumia Keudan toimipisteissä.

Verkostossamme on valmistuvia opiskelijoita ja kokeneita alanvaihtajia. Kerromme yrityksille työllistämistukimahdollisuuksista.

Rekrytointitapahtumat

Järjestämme tarpeiden mukaan rekrytointitapahtumia, joissa yrityksen on mahdollista esitellä toimintaansa ja työmahdollisuuksiaan alan opiskelijoille ja opettajille. Tapahtumassa pääset tapaamaan opiskelijoita ja haastattelemaan heitä avoimiin tehtäviin. Tilaisuudet ovat oiva tapa edistää toimialan arvostusta ja kiinnostavuutta sekä tutustua opiskelijoiden työelämäodotuksiin ja -toiveisiin.

Työtoritapahtumat

Keväisin järjestettävät työtorit kokoavat saman alan opiskelijat tapaamaan alan työnantajia sekä kuulemaan työmahdollisuuksista ja urapoluista. Tapahtumassa on yritysesittelyjä tai työnantajapaneeleja sekä messuosio, jossa opiskelijat ja työnantajat kohtaavat ständillä. Lisäksi tapahtumassa kerrotaan alan jatkokoulutusmahdollisuuksista Keudassa ja korkeakouluissa. Usein meillä on myös ilo kuulla alumnien urakokemuksista Keudasta valmistumisen jälkeen. Tapahtumissa on innostunut ja hyvä tunnelma. Muutaman tunnin aikana tapahtuu monia hyviä kohtaamisia – haetaan ja päästään harjoitteluun tai töihin. Työtorille ovat tervetulleita kaikki alan yritykset, jotka ovat kiinnostuneita tekemään oppilaitosyhteistyötä ja joilla on mahdollisuus tarjota esimerkiksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaa tai työpaikkaa.

Yritysvierailut Keudaan

Yritykset ovat erittäin tervetulleita vierailijoita Keudaan. Hyvinvointialojen opiskelijoita pääset tapaamaan näppärästi täyttämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen ja valitsemalla itsellesi sopivan vierailuajankohdan Keudan toimipisteissä.

Muiden toimialojen vierailun järjestämiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä ura- ja rekrytointipalveluihin. Järjestämme myös etätapaamisia Teams-yhteydellä.

Opiskelijavierailut yritykseen

Tulemme mielellämme opiskelijaryhmän kanssa tutustumaan yritykseenne. Tutustumiskäynnit ovat erittäin opettavaisia ja innostavia tapahtumia opiskelijoille.

This site is registered on wpml.org as a development site.