Ohjaushenkilöstölle suunnattu tieto

Paljon hyödyllisiä työkaluja ohjaukseen

Olemme koonnet tälle sivulle ohjaustyöhön soveltuvaa materiaalia. Lisäksi löydät Hakijalle-sivuilta kattavat tietopaketit sekä yhteishausta että jatkuvasta hausta. Olemme myös koonneet omat kokonaisuudet maahanmuuttajille, työttömille ja tutkintoa edeltäviä vaihtoehtoja pohtiville helpottamaan sopivan koulutuspolun valintaa. Näihin sivuihin kannattaa tutustua, kun etsit sopivia koulutusratkaisuja ohjattavillesi.

Keudan Koulutusopas on päivitetty!

Lähetämme tuoreen oppaan alueen oppilaitoksiin jaettavaksi 8.- ja 9. luokkien opiskelijoille sekä ammatillisesta polusta kiinnostuneille lukiolaisille. Koulutusoppaita voi tilata lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen viestinta@keuda2021.dev.tammidigital.fi.

Materiaalit ohjaustyöhön

Videot apunasi Keudan esittelyssä

Keudan Youtube-kanavalta löytyy videoita, joissa kerrotaan opiskelusta Keudassa ja esitellään toimipisteitä ja koulutuksia. Esimerkiksi Keudan koulutusten esittely -soittolistalta saat yleistä tietoa opiskelusta Keudassa. Kanava kannattaa ottaa seurantaan, jotta saat tiedon uusista sisällöistä heti, kun ne lisätään.

Valmiiksi koostetut esittelyt tutustuttavat koulutustarjontaan

Koulutusinfo-esityksissä on kerrottu Keudan koulutustarjonnasta sekä yleisesti ammatillisesta koulutuksesta. Infopaketteja on kaksi, toinen on suunnattu peruskoululaisille ja  toinen heidän vanhemmilleen. (Päivitetty 8.9.2020)

Tilaa ohjaushenkilöstölle suunnattu uutiskirje

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen teemat liittyvät hakeutumiseen ja opiskeluun Keudassa. Koulutusuutiset voi tilata kuka tahansa, mutta parhaiten se palvelee ohjauksen parissa työskenteleviä. Tilaa nyt ja vinkkaa myös muille työyhteisössäsi!

Infot, tutustumispäivät ja yhteys opinto-ohjaajiin

Koulutusinfot ja tutustumispäivät

Keuda järjestää lukuvuosittain monenlaisia tapahtumia, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tulla tutustumaan Keudan koulutuksiin ja toimintaan.

Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot

Yhteystietoluetteloon on koottu Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot vastuualueittain ja toimipisteittäin.

Vierailupyynnöt

Haluatko Keudan opinto-ohjaajan mukaan tilaisuuteenne esittelemään koulutustarjontaa ja opiskelua Keudassa? Lähetä vierailupyyntö Keudaan osoitteella opo@keuda2021.dev.tammidigital.fi.

Siirtyminen työpajalta Keudaan

Keuda on opinnollistanut alueen työpajojen toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että työpajojen arjesta on tunnistettu tutkinnon osiin liittyvät vastaavuudet. Valmentautujalle työpajalla kertynyt osaaminen tunnustetaan osaksi opintoja, kun hän hakeutuu Keudaan.

Työpajojen ja Keudan välille on kehitetty joustava hakeutuminen opintoihin. Työpajalla valmentautuva täyttää hakulomakkeen yhdessä työpajan ohjaajan kanssa. Hakeutumisvaiheessa olemme yhteydessä hakijaan ja tarvittaessa työpajaohjaajaan sähköpostilla tai puhelimitse.

Tunnistetusta oppimisympäristöstä on laadittu raportti työkaluksi työpajalle. Työpajan oppimisympäristön tunnistamisessa käytetään Opetushallituksen hyväksymiä tutkinnon perusteita eli ePerusteita.

 

Yhteystiedot

Keudan Hakeutumispalvelut

09 2738 3700

hakeutumispalvelut@keuda2021.dev.tammidigital.fi

This site is registered on wpml.org as a development site.